Rainy day

Så mysigt! Älskar detta väder, konstigt nog jag som älskar sommar och sol ser fram emot hösten och vintern. Ska snart åka till nya Täby C och kolla lite, är så sugen på att shoppa men har verkligen inte hittat något wow förutom klänningen från T Alexander Wang på jobbet som jag verkligen vill ha men vet inte om jag kommer ha användning för den så den får vänta, måste ha vardagliga nya kläder. Hoppas jag hittar något för inga kläder i min garderob är roliga längre...


Dougnut

Älskar min nya stora maffiga doughnut! Blir så jäkla snyggt och tar inte mer än 5-10 minuter att fixa, perfekt om man inte har en sån bra hår dag. Köpte min jätte doughnut på Gina Tricot för 59kr, bra när man har långt hår mycket lättare att fixa frisyren då. Ska boka resa till London snart vill verkligen träffa min syster men blir inte förs än senare i år, har inte hittat ngt jättebra hotell vill inte betala jättemkt..


BALLT

KENZO
Ett märke som jag verkligen börjar gilla starkt, så sjukt balla saker. Önskar att jag hade en Iphone 5 för då hade jag lätt slagit till på skalen vi har på jobbet, kostar inte mer än 395kr vilket jag inte tycker är farligt för ett skal. Även min favorit mys tröja fick följa med där på ett hörn, slutsålda på jobbet typ men vi fick in lite nytt härromdagen. Men det tar inte många dagar innan allt är borta, verkligen ett super populärt märke och jag som ändå brukar hålla koll på märken hade aldrig hört om detta innan. 

Saknar dig redan!

Min syster åkte på måndag morgon till London och ska nu vara där ett år. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt, men nu när hon väl har åkt är det så tomt faktiskt. Vill bara åka dit nu och va med henne. Ska troligtvis dit i november men fick höra att jag kan få bo hos henne vilket underlättar jättemycket! Kan ju åka flera gånger, ska nog också dit i januari då min mamma fyller 50 år. Nu försöker jag iallafall hitta ett bra och prisvärt hotell som man kan bo på, svårt nu då nästan allt är bokat och dyrt.. Har varit i London några gånger innan så vill ju gärna bo nära Oxford street eller regent, centralt. Känner att en hel del pengar måste sparas för att åka dit några gånger speciellt om man gillar att shoppa!


Drömmar

Det här med drömmar, har så sjukt många och det finns så mycket jag vill uppnå och pröva på. Att jag nu får chansen att pröva på det jag faktiskt alltid har drömt om är så coolt, riktig! Tror alla mina nära och kära har sagt till mig att detta jobb var skrivet med ditt namn, och de har nog rätt. Jag är riktigt glad att jag får i sån ung ålder pröva på ett jobb som kan ta mig dit jag vill. Drömma och sätta mål måste man, iallafall jag, det får mig så motiverad och har så många som inspirerar mig. Skriv ner drömmar, sätt mål men inte för höga krav det ska vara rimliga mål. Som min pappa har sagt till mig, skriv ner vart du vill vara om ett år, 5 år och 10 och det är bara du som kan göra att de går i uppfyllelse. Klok pappa. En svår uppgift men att planera och verkligen se att slit faktiskt ger resultat! Dröm inte bara, se till att det faktiskt går i uppfyllelse. Det är du som är författaren för ditt egna liv. Jag har precis börjat på mitt favorit kapitel!


I spy with my eye..

Fått in super snygga Kenzo clutches! Kom in i tre färger, favoriten är den svarta. Fick även in vita T-shirts och sweatshirts med samma tryck med ögat, super coola!!!


Sergels torg

Veronica Maggio, så bra! Inte hört så mycket från henne och nu har hon släppt en ny singel, går på repeat i mina öron. Har nog aldrig hört en dålig låt från henne, Maggio levererar!


Blommigt

Bild från Zara.com
Älskar Zaras nya höst kampanj, mycket blommigt som jag gillar. Favoriten är linnet på bilden ovan, gick förbi
Zara idag och såg att de har börjat få in lite nytt, så ska nog in och kika lite snabbt imorrn. Tycker även "Nattlinne" linnena är super fina och matcha med ett plagg över som på denna bild och låta spetsen sticka fram lite, me like.

News

Tycker alla ska svänga förbi vår fina butik, nyheter rullar in som bara den! Är så glad att få vara en del av det härliga Schuttis gänget har så grymt kul varje dag, världens roligaste jobb! Att inte ha ångest att gå upp på morgonen och faktiskt vilja jobba, är så tacksam. Har länge varit orolig över framtiden och tror alla i min ålder är osäkra på vad de vill bli. Själv vet jag nu att mode är något jag vill jobba med, känns så naturligt och helt rätt!


Linda Farrow & Reed Krakoff

Så galet snygga sunnies och inte tala om väskan, så fint! Hade varit perfekt nu i sommar, diggar brillorna, Ray Ban har ett par liknande men dessa är snäppet vassare. Synd att sommaren är slut bara..
 

Det behöver inte vara dyrt!

Lite nyheter vi har fått in i butiken, snygga skor från märket Ash. Det bästa med detta märket är att dem är inte alls så farligt dyra. Ska själv köpa mig de svarta bootsen, är så sjukt sköna att gå i! Perfekt för att använda till vardags nu i höst!
 

YSL

På mina naglar just nu, en stor favorit i min samling med 100-tals nagellack. Perfekt nu i höst precis som jag skrev i inlägget under. Älskar höstens murriga färger, så mysigt!

Leopard, burgundy, chuncky, spetsigt och tunt

Ovan kan ni se några av mina höst-cravings. Är så nöjd med mina byxor jag köpte på Mango för några veckor sedan precis som de med leopard mönster, måste nästan köpa sådanna också. Sen inte tala om alla snygga skor med samma mönster, måste ha ett par sneakers! Stora chunky halsband, ett måste faktiskt, piffar upp vilken outfit som helst och detta i kollaget är från Zara, riktigt fint. Har även börjat gilla spetsiga tår på skor nu, har alltid tyckt det är lite "damigt" men börjar gilla det allt mer måste införskaffa både platta och med klack! Vinrött/lila, höstens accentfärg, har målat naglarna i lila nu och jäklar vad snyggt det är. Har även kikat på ett par maffiga lila örhängen i stan, kanske ska slå till?

21/08/13

Ååh vilken bra dag! Började perfekt med de godaste mini mackorna från Panini, så bra ställe! Har varit jätte effektiv på jobbet fick mega leverans från Prada, lyckades såklart hitta ett par riktigt snygga zebra loafers!!! Vi har verkligen fått in så sjukt mycket fint nu, känner att det här med att spara pengar kommer gå sådär när man jobbar med underbara produkter. Nu är jag iallafall på väg hem och ska däcka i soffan är så sjukt slut!


KENZO

Sweater- Kenzo
Förra veckan blev jag ägare till denna fina tröja, från det populära märket KENZO. Ärligt talat hade jag inte hört talas om detta innan jag började på Nathalie Schuterman. Men efter att ha kollat instagram och bloggar kryllar dem överallt, även andra billigare kedjor har tagit efter som H&M och Zara. Denna köpte jag på jobbet, vet bara att det är enda stället i Stockholm som säljer just detta märke, men kan säkert ha fel. Kika in på vår hemsida och kolla vettja.
http://www.nathalieschuterman.com/se/category/clothing#brand[]=kenzo
Har faktiskt några kvar, annars finns det betydligt fler på deras egna hemsida. 
 

Shine bright like a diamond

 
Överdriver inte, världens snyggaste halsband! Känner mig riktigt lyxig när jag har på mig detta, har dock inte kommit till jätte mycket användning.. Lite synd då jag tycker att det är så sjukt fint, kanske för fint för att använda, känns lite too much till vardags. Halsbandet är iallafall från EivyFlodins parfymeri som ligger på Nybrogatan i Stockholm. Finns så sjukt mycket bling i den butiken och man kan ju inte än annat bli kär i smyckena. Hade det på min studentskiva när vi hade Bond tema, kände mig för några timmar som en riktig bond brud med detta halsband. 

@NathalieSchuterman

Körde på all white idag, får passa på nu innan hösten kommer och använda alla fina sommarkläder. Hade håret uppsatt i en doughnut, så sjukt fint det blir och passar perfekt på jobbet! Vi har så sjukt mycket på gång nu och massa plåtningar, trivs som en fisk i vattnet på Schuterman. Får så sjukt mycket inspiration från allt som kommer in varje dag, och inte nog med det mitt köp begär växer bara ännu mer, vill ju nästan ha allt nytt som kommer in i butiken.
 

Shoeaholic

 
 
 
Haft en riktigt bra sko sommar, har fyndat riktigt fina skor! Köpte äntligen ett par orangea ballerina från mitt favvo märke när det just kommer till denna typ av sko, så sjukt fina och piffar upp vilken outfit som helst. Inte alls otippat at jag skulle hitta nya skor på mitt nya jobb, fick bli både ett par Del Rio sandaler och jag måste säga O-M-G så sjukt sköna!!! (Psst.. finns på scorett för en mindre peng) Sen till mina riktiga favoriter, har aldrig ägt ett par skönare sneakers förut, dessa kommer från Prada och ångrar inte att jag köpte dessa skor. Har typ bott i dessa på jobbet nu, måste bara hitta ett bra sätt att impregnera dem så de inte förstörs då det är äkta skin..
 

Dinner

Spenderar denna måndag med systern, massor med mys nu innan hon åker till London, är faktiskt lite avis.. Vi åt iallafall på Täby Centrums enda riktiga restaurang förutom typ pizzerior och ställen med sallad eller mackor. Blev iallafall standarden kyckling med cashew nötter, så sjukt gott! Är så grymt taggad på denna höst måste jag säga, massor med jobb och kanske en favorit årstid. Älskar att mysa och ligga inne under en filt och kolla TV så sjukt mysigt. 

Biker jacket

Photo: Zara.com
Har hittat den perfekta Biker jackan, självklart så är det en av mina favorit butiker som säljer denna, nämnligen ZARA. Så sjukt snygg och den blir din för ca 1700kr, helt ok då den faktiskt är i äkta skin, vilket är ett måste känner att min faux skin jacka från förra året är ett big no no och sen använder kanske halva Stockholm den så inte så kul. Känner att jag behöver kasta ut allt gammalt i garderoben och fylla med massa nytt och fräscht! 

Om mig..

Välkommen till min nya blogg! Har bloggat i flera år men känner nu att jag ville starta en ny fräsch blogg. Det har hänt väldigt mycket i mitt liv bara de senaste 2 månaderna. Familj och vänner som känner mig vet att min stora dröm är att få jobba med mode. Att min dröm skulle gå i uppfyllelse nu efter studenten trodde jag aldrig efter att ha sökt 100 olika jobb så hittade Nathalie Schutermans Webshop mig och det är där jag jobbar just nu. En riktigt dröm som har besannats, ni anar inte hur roligt det är att gå till jobbet! Plåtningar, inspiration och mode, det jag brinner för. I min blogg kommer ni få följa med i mitt liv med massor, med mode, lyx, skönhet, resor och mycket mer. Hope you like it!
 
 



RSS 2.0