20 år!


Då är man 20 år idag! Känner ingen större skillnad förutom att nu får man gå på systemet! Blev uppvaktad av min mamma och Charlie på sängen med jordgubbar och champagne. Ikväll blir det firande hos pappa på en indisk restaurang och tårta från gateau.

Berns Asiatiska


Var på brunch idag med mamma och min älskade pojkvän. Lite sådär några dagar innan man fyller 20! Kan verkligen rekommendera detta! Så sjukt mysigt och prisvärt! Dock var de två kalla bufféerna plus dessertbordet det bästa! Tyvärr var inte de varma rätterna lika goda. Ska defentitivt gå dit igen!

MiuMiu



Äntligen är dem minna! Ååh vad jag suktat efter ett par sneakers från MiuMiu! Blev ett par svarta med glitter! I am in looove! Blev även ett par Tory Burch flipflops. Får visa dem i ett annat inlägg.

@sixtenfrans


Godare macka får man ju leta efter! Har ni en sväng på Kungsholmen, runt fridhemsplan så tycker jag att ni ska besöka Sixten & Frans som ligger inne i grandpa! Alltså deras mat är ju så sjukt god!

Best start off the day!


Det bästa jag vet att starta dagen på är frukost på Panini! Billig och mättande frukost. En stor bryggkaffe för endast 10kr tycker jag är super billigt!! Måste bara säga att jag har det väldigt fint på min arbetsplats.



Home decor cravings

Typ super sugen på att flytta hemifrån och dessa små ting skulle gärna få följa med mig. Svenskttenn, Zara Home, H&M Home och Byredo ljus. Färska blommor är också ett måste! Åååh man längtar lite smått nu!
 

The perfect one


Har nog hittat min midsommar/20års klänning idag! Åååh så fin den är, såg även en likadan fast med röda blommor och inte så mycket mönster. Ska dit imorrn med mamma och kollar! Snygg när jag ska utomlands i sommar också till bruna ben! 



RSS 2.0