Dagens lunch

Detta smarriga åt jag till lunch idag, dock inte en hel kesella, är ju så sjukt mättande. Riktigt smidig mat ibland om man inte orkar göra en matlåda. Är fortfarande mätt. Påväg hem nu och är fortfarande dålig fattar inte hatar att må skit och känna dig hengig 24/7.

THE RITZ

 
Då kan man checka av det på sin "Innan jag dör" lista. Jag har varit på The Ritz och det är nog något av det häftigaste jag har varit med om! Var där på mammas födelsedag och firade, tror hon kände sig som en rojalitet, för det gjorde jag som inte ens var i centrum haha. Iallafall, vi kom dit vid 13 och så fick vi lämna aav jackor med mera och få stå där i rummet som var högt i tak och så glamouröst det bara gick. Vi knödde ihop oss vid det runda bordet. Först fick man beställa in vilket te man ville ha och så kom det inn. Sen kom ju det där 3 våningsfaten, som jag trodde jag kunde äta allt av men icke som icke.. Först var det mackor och sen fick man in varma scones. Sen blev det som alla hade väntat på: de små bakelserna. Macaroonen var det bästa. Fick även mer kakor som kom rullande på en vagn. Sen tillsist när man var så mätt att man inte kunde få i sig en smula till kom tårtan in, var ju tvungen att smaka. Bästa med allt även fast man inte orkar mycket, är att man får ta hur mycket man vill. Kostar från 45£ - 67£ ( vi tog det dyraste och då var det champagne och tårta ) Dock kan jag säga att man verkligen inte behöver det. 

Älska Kenzo!!

Lite godsaker från favoriten Kenzo! Psst.. fick in lite nytt idag som kommer komma upp snart på webben! Ville typ ha allt själv! Har ju en grå själv så skulle vilja ha en ljusare typ som den rosa (gillar dock inte trycket lika mycket som tigern) Eller kanske en häftig tisha? kände och klämde ju på kepsen och ångrar lite att jag inte köpte men men kommer säkert in lite roligare än med ögat på nu i vår. Ska ju köpa en ny iPhone så jag håller verkligen tummarna på att det kommer in lite snygga skal nu inom de kommande månaderna. 

Lite från London

 
 
Snodde lite bilder av syrran från hennes blogg...
Hade iallafall det jäkligt bra i London, även om jag inte mådde så bra alla dagarna. Låg på hotellrummet en kväll helt själv för jag inte orkade följa med ut. Anyways har lite bilder här ovan, väntar på fler från syrran som tog med sin kamera. Första bilden är från Regentstreet med syrran efter någon timmars shopping. Måste säga att det är sjukt svårt att hitta snygga grejer i London. Ska man har dyra saker och exklusiva märken hittar man ju allt, men vill man ha priser som H&M, Bikbok mm är det sjukt svårt, har inte riktigt samma stil som dem i England. Dock blev det lite kläder från Zara.. Såklart, kan försöka visa sen vad jag fyndade på deras rea. Nedersta bilden är från ett jättegott afrikanskt ställe som hette Zouk ligger på någon liten gata mellan Oxford street och Covent garden. 

Wildwood kitchen


Efter en vecka med massa onyttigheter var jag tvungen att ta en superfood sallad till lunch! Orkade inte ens hela. Känns som jag har ätit alldeles för mycket under jul/nyår haha när jag kommer hem blir det deff! Sitter och chillar med syrran på starbucks nu ska vidare och shoppa lite mera snart. 

Frukost


Så sjukt gott! Nomnom 

London dag 2

Har hunnit med massor idag med! Som ni ser ovan var vi inne på Kenzo butiken. Syrran köpte ett iPhone skal och jag klämde lite på kepsarna. Är faktiskt sugen på en. Ska man ha en svart eller vit? Det är den stora frågan!


Bella Italia

Åt middag på ett lite mysigt italienskt ställe ikväll. Tog en kyckling gratinerad pasta som var super god! Efter det var vi alla tre trötta och begav oss tillbaka till vårt hotell, och nu ska vi vila upp oss för morgon dagen då det blir ännu mera shopping!!

London



London dag 1. Vi har hunnit med så sjukt mycket idag måste jag säga! Först åkte vi till Richmond där min syster bor och träffade hennes värdmamma för lite fika. Vi åkte sedan in till Richmond för lunch på WhooleFoods, tänk om Sverige kunde ha något sådant.. Anyways fick min juice som jag längtat efter. Var även inne i lite butiker och fick med mig två tränings bhar från Forever21, super snygga! Fick även en träningsväska och hörlurar på köpet! Fick även hem lite mer grejer från Victorias Secret och Primark. 




RSS 2.0