Rome 2012


Ta mig till värmen - Nuuuu!

Tulips


Äntligen är våren här och den får gärna stanna! Köpte lite fina tulpaner till min pojkväns mamma, är så snäll så.

@Enzos



Åt världens godaste pizza igår på Enzos som ligger i Hornstullshuset. Har velat gå till någon av de tre olika restaurangerna som ligger där och det blev italienskt, ligger högst upp. Finns även spanskt på nedervåningen och sedan i mitten är det grekiskt. Får testa de andra någon annan gång. Men går garanterat tillbaka till Enzos om jag blir sugen på pizza



Smygtitt


Liten sneak peak på min nya rockie! Är så kär och ångrar inte att denna har fått följa med mig hem! 



Bling bling


Häftiga ringar från Saint Laurent vi fick in idag. Tycker det är så jäkla snyggt med en perfekt blingad ring, får dock inte se för plastigt ut. Men denna maffiga va faktiskt lite cool!

Nybrogatan 38


Testade Nybrogatan 38 för första gången idag med min fina vän Amanda! Kunde även sitta på uteserveringe vilket är ett stort plus - Våren är påväg! 

Köpte även en liten väska idag oooh så fin! Får visa i ett annat inlägg men märket är Alexander Wang. 

Pink


Kände för att göra mig lite vår fin så målade naglarna i en super härlig rosa färg. Har sett flera men super snygga orange naglar så måste testa det någon dag med!

Favorit ringarna


Om det är något jag älskar så är det smycken som betyder något, som dessa två ringar. Har fått dem av min pojkvän under två tillfällen och bara älskar dem. Den med stenar är från swarowski och den andra från Guldfynd. Har lite andra silver smycken som också är favoriter och man skulle bli förkrossad om man skulle tappa dem.. Får lite smått panik när jag inte hittar dem. Haha...

Baby pink dream


Alltså denna Balenciaga Giant 12 Silver City är ju to die for! Såg den i butiken idag och blev lite smått kär i denna skapelse!

It's a Prada kind of day


Äntligen får jag använda mina favorit sneakers! Finns inget bättre än att gå i ett par sköna skor, för min del så ska de vara platta. Dessa är från Prada och har använts flitigt! Måste byta skosnören bland annat, de har blivit as fula... 

Monday


Och så var veckans första dag avklarad! Bilden ovan är från Stockholmsmässan, kollade lite båtar och sånt där. Mm vill ju gärna ha en sån där stor båt med soltak som jag kallar det. Dock behövs det personal på en sån båt, man får väll drömma lite till... Hade iallafall min Alexander Wang väska, rag & Bone jeans, kappa från Zara och halsduk från FWSS. Nu väntar sängen eftersom jag ska upp kl 5 för att jobba.



RSS 2.0