Isabel Marant


"Bobby" wedge - Isabel Marant
Ååh har äntligen fått tag på ett par skor från isabel Marant. I modellen Bobby och färgen khaki. Super snygga och sköna!

Texas


Middag med Amanda - super mysigt! Åt på Texas Longhorn och som vanligt var det sjukt gott! Tog deras quesedilla.

Fabrique


Bästa stället! Godaste bullarna i Stockholm, helt klart! Brukar bli en och annan bulle därifrån på jobbet.

Chunky Knit


Hösten närmar sig med stormsteg vilket betyder - inhandling av nya mysiga höst kläder. Denna hittar ni på Zara för 699kr.

Drinks

Glas rosé och en El Nino på Humlanbar med Natalia. Sjukt goda drinkar och mysigt ställe. Så rekommenderar detta ställe - super bra!

PISTOL


Örhänge - Saint Laurent
Jag dör vilket ballt örhänge! Älskar höst trenden, mycket army, nitar och camouflage. Ballt! Om det är ett märke jag rå diggar i höst är det Valentino! Sjukt snygg kollektion!

Jag döööör


Trillade in massor med nyheter från Saint Laurent idag. Denna lilla Sac de Jour är ju så söt att man dör! Kommer med ett långt band så man har den crossbody. Lite för liten för min smak att bära den med armen. 

Miu Miu Sneakers


På mina fötter idag - Mina über snygga sneakers från MiuMiu. Love them!

Asos fav's


Är i ett stort behov av klackar! Typ något liknande ovan. Vill ha med en grov klack. Sen massor med nätta smycken i guld och pärlor. Fyra favoriter från Asos!

Dinner


Jäklar vad gott det kan va med sallad! Här en egen med det jag hittade hemma. Spenat, halloumi, parmaskinka, avokado, rödlök, paprika, tomat och lite keso på det. Lätt och gott!

Todays details



Alexander Wang väska, H&M Trend topp, Del Rio sandaler och byxor från BikBok. Älskar de gråa och vinröda färgerna som alltid kommer tillbaka på hösten. 

CRAVINGS

Lite Cravings jag har at the moment. Sophie Bille Brahe örhänge, Antigona väska från Givenchy, Céline solisar, Isabel Marant wedge, Mulberry väska, dock har jag plånboken men den passade in, vitt nagellack och sen ett par sandaler och dessa i filt från Marni var ju sjukt snygga. 
 
 

Pattern



Ny topp - HM Trend
Unnade mig något snyggt idag, har ju trotts allt namnsdag! Haha hittar alltid en anledning till att shoppa. Men älskade printet på denna!!

Double shot latte


Måndag morgon - startar bäst på Espresso House. Fick bli en is latte med dubbel shot är så sjukt trött idag. Ska nog ta mig en titt på HM home efter jobbet så mycket fint just nu och är sugen på en liten make over i rummet.

Quote of the day


Sums up min vardag. Så klockren!

Pearl



Min nya fina ring från Zara passade perfekt - Love it!!!



Chloé wedge


Sneakpeak på mina as tuffa sneakers från Chloé. Älskar dessa typ av skor!

Details

2 av mina favorit armband i min samling. Den med stenar är från Rom och det tunna stela har min farmor gjort till mig i silver. Älskar det tunna, funkar till allt och jag som gillar simpla och fina smycken!

The perfekt tee


179kr från Zara. Köpte denna igår på Zara. Har länge letat efter en snygg halv transparant t-shirt som är V ringad. Fick med mig två från Portugal också dock i ett annat material, en vit och mörkgrå/svart super sköna och de kostade ynka 9€ styck. 

Amazing food



Om det är något jag älskar med Portugal är det maten. Maten på den översta bilden var gudomlig, skulle kunna äta flera portioner. Något annat med detta land som jag saknar här är Iste (speciellt från Continente som är en av de större matbutikerna) och pipocas doces som är sockrade popcorn. Om SF hade dessa popcorn hade jag hängt på biograferna en hel del, så gott är det. 


Cosy knit


Hitta denna stora och mysiga stickade tröja på Zara idag. Ligger strax över 500- lappen. Super mysig och får mig att vilja ha höst nu. Dock fick inte denna följa med hem utan blev en blus och en tisha istället.

OOTD


Jacka - IRO, Top - Portugal, Byxor - Zara, Skor - Prada och mitt nyaste tillskott i väsk samlingen en Balenciaga City väska.

VALENTINO


Min nya plånbok från Valentino. Kunde inte hålla mig i styr när denna plånboken var på 60% på jobbet. Perfekt storlek och super snygg!

Pearl Ring

 
Denna goding hamnade i min Zara shopping bag lite spontant precis. Jag och diskreta smycken, gillar starkt. Endast 99kr så det var inte så farligt. 

Zara - Statement Necklace


Halsband -Zara
Detta fina halsband fick jag med mig från Portugal. De hade börjat få in massa fina höst nyheter i butiken så det var svårt att hålla pengarna i styr. Köpt lite annat fint som kommer upp senare. 

Hemma i Sverige


Efter två veckor i mitt paradis Tavira i Portugal är jag nu hemma i Sverige. Både skönt och tråkigt, ett helt år tills jag är där nästa gång. Skönt att komma tillbaka till rutinerna och jag är sjukt taggad inför hösten! 



RSS 2.0