Då var det bokat!


Snart får jag äntligen träffa min syster, som jag saknat så mycket! Känns dock som vi sågs igår men har gått över en månad sen hon flyttade till London! Ska bli så kul som vi ska shoppa!! 


Vans


Såg snyggaste sneakers idag efter jobbet! Tycker leopard sneakers och vans är så snyggt! Lite Céline inspirerat, hitta även budget budget på H&M för 299kr, kanske man ska köpa? Har iallafall försökt få igång mitt tränings sug så har köpt lite grejer på MMSport så hoppas det kan hjälpa lite och även en as ball tränings bh!


London calling!

Det börjar närma sig (eller vad jag hoppas!) Håller på att kolla resor till London just nu så jag får träffa min syster. Måste åka innan hennes höstlov så har inte så jätte mycket tid på mig.. Men måste kolla lite grejer innan jag bokar men oktober ska jag åka dit! Är så galet shopping sugen och London blir man aldrig besviken på!! ÅÅååh längtar även fast jag inte bokat något än!

Inviger vantarna

Då är dagen kommen.. Nu är det kallt på riktigt! Hade både min halsduk och nya vantarna på mig imorse när jag gick till jobbet. Skulle också behövt en mössa, frös som bara den! Gick in på Zara idag men hittade inga skor, åååh hittar aldrig det jag exakt vill ha, typiskt! Behöver också en snygg skinn jacka, de hade dom snygga på Zara, kanske ska slå till på en!


Black shoes

 
Skor: Zara
Jag har ett stort dilemma och det är skor.. Vad ska jag köpa för skor, ankle boots, stövlar, boots?? Så svårt vill ha ett par av varje + ett par nya svarta hunters (gummi stövlar är det enda som funkar vid regn) Har iallafall kollat runt lite och inte hittat något, hittar alltid något fel med skorna. Hittade de perfekta stövlarna från Nilsson shoes men de var i mocka och vill ha i skinn. Iallafall dessa skor ovan är ju så balla! Jäkligt fräcka, minimalsitiska, spaceade och bara så balla. Har dock inte så mycket kläder som passar in på denna stil men finns mycket "Minimalistiskt" som jag vill expandera min garderob med. Får springa förbi Zara i veckan och kika, kanske de har de perfekta skorna jag letar efter.

Mönster

 
H&M/ SOLO/ BIK BOK/ H&M
Det bästa jag vet med denna årstid är färgerna, älskar svart, grått och burgundy. Ovan ser ni en liten sneak peak på lite nya grejer som har flyttat in i min garderob. Har äntligen hittat min syster gamla kamera (bättre än inget) som jag nu kan fota med för bättre bilder men fortfarande är det inte detsamma som hennes proffs kamera. Har iallafall spenderat min eftermiddag med mamma i Täby C fick med mig strupbyxor och vantar, perfekt nu inför hösten! Ska försöka få en bild på mina nya grejer på men också svårt när systern är i London och man inte har någon som kan ta massa bilder på en... 
 

Spets och blommigt

Har köpt ett par super fina blommiga shorts med spets nertill från Zara. Var lite osäker först om de skulle kännas lite pyjamas aktiga men jag gillade dem och de var så sköna också! Dock hann jag inte använda de så mycket eftersom det börjar bli riktigt kallt nu! Går hemma med innetofflor och tjocka tröjor. Men ska inte klaga jag gillar hösten, riktigt mysig.


Detox!

Har köpte hem massor med roliga grejer inför nästa vecka, då börjar jag en detox kur på 7 dagar, nyttigt ätande och mycket träning! Är faktiskt taggad, känner mig inte som mig själv efter ett sånt stort uppehåll med träningen.. Inte bra! Vill verkligen få in en kontinuerlig träning, kanske 3-4 gånger i veckan och sen även lite promenader på det. Tog även en riktigt bra bok på Ica med massor med recept på smoothies! Testade en igår med spenat och avokado, låter äckligt men väldigt gott!


Short

Något jag aldrig trodde att jag skulle göra, klippa mig kort. Jag som har sparat till långt hår i en evighet har nu valt att klippa av halva håret. Känns så skönt! Allt gammalt,slitet och äckliga hår är borta. Det går att kamma sig utan massa tovor! Blir inte heller lika fult efter en dag, som med långt stripigt hår. Är super nöjd verkligen!!


These shoes are made for walking..

Höstens dilemma, vilka skor ska man köra på denna säsong? Åååh har så många olika skor jag vill köpa nu i höst, men kan inte köpa allt man vill. Skulle inte tacka nej till River Islands leopard boots eller Ash Jalouse bootsen (som vi också har på jobbet). Har även spanat in ett par från Jeffrey Campbell men kan verkligen inte bestämma mig. Vill även ha ett par knä höga också! Decisons, decisons...
 
 

Sparkle!

Älskar verkligen dessa skor från Nelly, köpte dom till studenten men gjorde illa min fot så dom kom aldrig till användning. Super tråkigt. Försöker tänka ut vad de kan komma till för användning eller om man kanske ska sälja dom, beslut beslut. Har ju spanat in ett par Prada klackar i butiken men det är mycket pengar för skor som kommer samla damm...


Fredag!

Två bilder från idag, har haft en riktigt bra fredag och hoppas kunna vila ut i helgen, har haft en intensiv vecka. Kommer vara ännu mer nästa! Lunchen idag kom självklart från Panini, lax salladen var riktigt god! Dagen till ära slutade med ute bio hemma hos min pojkvän så mysigt, såg Safe haven och den var grym, måste ses!


Paisley pants

Rå diggar mina brallor jag spontan köpte i onsdags på Solo. Så häftiga, funkar både till vardag eller fest. Sjukt sköna var de också, har länge letat efter sådana byxor och kände att jag behövde köpa dom när de satt så bra på med. 799kr på Solo.


Dinner

Sitter och myser med mamma i Täby, girls night!


London bokat!

Då var resan bokad till London. Åker i början av januari med mamma och syrran, eftersom mamma fyller 50år och min syster studerar i London så kände vi att det var dit vi skulle åka. Men har även en resa detta år planerad som jag vill hinna med, gärna så snart som möjligt.


FWSS

Beanies- FWSS
Riktigt sköna och mysiga mössor i 100 olika färger, dessa är från Fall Winter Spring Summer och jag måste ha en. Tror jag kör på svart, lättast att matcha annat med, dock skulle det vara snyggt med en med färg också, älskar verkligen burgundy till hösten. Dessa finns iallafall att köpa hos oss kostar under 400kr precis. Brukar ha väldigt svårt att hitta mössor som jag tycker att jag passar i och gillar när det hänger lite där bak och sitter inte på huvudet som en simmössa. Skulle vilja hitta en riktigt tjock mössa också lite i samma modell, som hänger lite där bak. Känner att vädret börjar gå mot det kallare och det är snart dax att börja köpa nya höst accessoarer.
 



RSS 2.0