Doctor Salad



Åt så sjukt god lunch idag från Doctor Salad på Sibyllegatan i stan. Dock var det dyrt 170kr för sallad och juice men är ju fredag och då får man lyxa till det!

GIVENCHY

 
Fresh news från Givenchy! 

New gold bangle


Blev lite andra småsaker på min lilla shoppingtur i stan efter jobbet. Bland annat detta guldiga armband från H&M som kostade 70kr så det var inte helt fel då jag tycker det är as snyggt! Blev lite nagellack, hårspray och mouse sånt där behövligt och tråkigt man måste handla ibland...

New in: Crochet blouse


Från Zara- 299kr
Blev kär i blusen direkt när jag såg den och var så fin på! Måste verkligen förnya garderoben så blev ett litet köp såklart!

Alexander Wang


Jag dör hur snygg denna är när jag sprang in på Mrs H och klämde på lite Isabel Marant jag är sugen på! Älskar Tokyo tröjan i rosa samt hennes sneakers wedge i beige! Vill så ha dem!

Tripple up!


Tripple up! Nya färska nyheter från Balenciaga! Man blir ju lite smått kär i allt vi får in (nästan) haha. Men balenciagas armband slår nog ingen. Har ju ett själv men skulle viljautöka samlingen lite. Dessa ovan är inte helt fel, 995kr st.



Fresco dinner


Godaste middagen på favvo caféet Fresco ikväll med mina två vänner och syrran som kommit hem från London. Måste säga att de gör bästa mackorna med chevre så sjukt gott!

Glöm inte bort att rösta på finest.se!

YSL Cuff


Kolla snyggaste armbandet vi fick in idag från YSL! Jag dör vad fint! Kom i matchande ring också! Kostar 4500kr i butik och åååååh skulle inte sitta fel runt armleden i vår!

Givenchy for Nike


OMG! Givenchy for Nike?! Kan det bli bättre! Ricardo Tisici från Givenchy har ett samarbete med Nike som kommer ut denna vår och än så länge verkar det lovande? Älskar båda märkena så hoppas verkligen det kommer något som man kanske kan lägga vantarna på! Åååh längtar!

Vote!


Finest Awards börjar dra ihop sig och vår Webshop är nominerad till årets modebutik och det skulle vara super kul om ni gick in och röstade på oss! Håller verkligen tummarna super kul att bara vara nominerade!

Nails


Något som verkligen behövs är fräscha nya naglar! Så ska fixa det i veckan och ska bli så skönt då jag verkligen inte gillar mina naglar.. Blir aldrig långa går bara sönder. Så det ska bli skönt, finns inget bättre än fräscha naglar!

Fabrique


Ännu ån gång räddar Fabrique en trött eftermiddag! Deras bullar är gudomliga och kan äta hur många som helst!! Nomnom

Ni måste testa deras nykomling med smuldeg och nötter!

Céline

Då har vi äntligen fått in leveransen jag tror de flesta har väntat på! Nämnligen Céline väskorna! ÅÅh så mycket fint! skulle inte sitta fel med en Trio eller en Luggage, favoriterna helt klart!

GIVENCHY CRAVING

Älskar Givenchy's blommig mönster denna säsong! Ååh vill ju bara ha allt. Dessa två är mina favoriter! Skulle verkligen inte sitta fel i min vår/sommar garderob. Har fått in massor med snyggt idag på jobbet fick mega leveranser av Céline, Marni, Marc Jacobs och Ash så har haft massor att göra idag, super kul! Älskar när det kommer nytt som en liten julafton åååh, man vill ju bara ha allt!

Chloé SS14


Precis fått in massor med fina ballerina skor från Chloé. Blir ju smått kär i alla fina färger som kom in! Ska försöka få tag på fler bilder på dessa skönheter då de kommer försvinna direkt när de kommer ut i butik!



18 februari

Är en sån där jag vet att det kommer bli en bra dag idag! Solen skiner och humöret är på topp! Är påväg till jobbet nu och de nya leveranserna rulla på, vet att vi ska få lite nya Ash skor idag så hoppas det är lite snygga skor! Ska iallafall komma igång med träningen nu med så gym blir det efter jobbet! Snart är det sommar och är så sjukt taggad ska bara komma in i rutinerna igen!



Balenciaga SS14

 
Bara älskar Balenciagas lookbook för SS14, speciellt armbandet som jag gärna skulle bära runt handleden i sommar. Så snyggt!

Det här med märkes plagg..

Satt lite och diskuterade det här med märkeskläder och budgetkläder idag. Att som jag få jobba med high fashion märken är något som har fått mig att inse att det ska vara kvalite före kvantitet. Jag säger inte att man inte ska handla på H&M eller andra budget kedjor för det gör jag, men tröttnar på kläderna efter ett tag så ja. För mig är kvaliten så sjukt viktig, jag skulle aldrig kunna tänka mig att köpa en väska som inte är i skinn, skulle kunna funka med en rikigt bra som inte är i det men ytterst sällan att jag hittar någon. Jag har väll alltid tyckt det är super kul med märkeskläder och det känns så speciellt när man har fått köpa den där väskan eller de där skorna man har suktat efter så länge. Älskar att handla kläder på Zara, H&M och andra ställen men man märker att man får de man betalar för. Jag har en Marc by Marc Jacobs väska jag köpte när jag gick ut i nian som jag fortfarande använder, har köpt massor med väskor efter dess men det är bara de där man verkligen tycker om och som håller som stannar kvar i garderoben. Det jag vill säga är att jag köper hellre ett plagg än 5 olika för 199kr.. Tänker man långsiktigt kanske det är mer ekonomiskt? 

Interior Cravings

 
Om det finns något jag nästan gillar lika mycket som mode, är det inredning! Har blivit så taggad på att flytta hemifrån även fast jag vet att det kommer ta ett tag tills dess. Men det skadar inte att kolla på prylar, det är alltid lika kul! Det jag vet att jag ska inhandla redan nu är lampan, den måste jag ha och passar bra i rummet tills man lyfter sina vingar och flyger ut. Sen finns det lite annat smått och gott som faller mig i smaken. Något jag måste ha är Missoni kuddar, finns typ inget finare och denna ljusrosa är ju som en dröm. Tycker även att H&M home har ett riktigt bra och brett utbud och ska nog dit någon dag i veckan och kolla lite, vill ju som sagt göra om i mitt rum och älskar guld detaljer och ljusa färger. Även att hitta secondhand fynd är riktigt roligt, fint att blanda gamalt och nytt!

Black and white




Lite bilder från London i januari. Mina älskade Prada skor jag fyndade när jag precis hade börjat mitt jobb på Schuterman. Mami och jag, världens bästa helt klart. Godaste mojiton från den indiska restaurangen på Regent street. Syrran skickade precis en bild på det våriga vädret i London och kan inte säga att man inte är avis! Ååh vad jag längtar till värmen!!!

Valentines outfit

Fredagens outfit! Körde på den hand stickande tröjan från Odd Molly med rosor, burgundy "silky" skjortan från BikBok under, Zara kappa och min kära FWSS halsduk. Sen kan ni även se min nya kära väska från Alexander Wang i modellen Rocco. Skorna är från Clarks, också ett av mina bättre köp. 



Shoes



Så sant! Man kan verkligen inte ha för många skor och som de flesta vet är det inte klackar som är den stora favoriten, utan ballerina eller Del Rio skorna. Här är några av mina favoriter i garderoben. Del Rio, Shoesnob, Tory Burch X2 och sen mina älskade Prada sneakers! Har ett par till gråa spets Del Rio med dock hade jag inte köpt dem när bilden var tagen! Några ballerina jag verkligen skulle vilja ha är ett par snygga Lanvin, men det är om jag inte hittar några snygga Del Rio som ska komma in.

Grekturken @K25


Testade något nytt igår, kände att det blir för mycket Panini när man har så många roliga restauranger i närheten! Testade iallafall detta från Grekturken som ligger i K25 på Kungsgatan! Riktigt gott och tog som vanligt den goda juicen från en restaurang där inne med kommer dock inte ihåg namnet! God är den!

Purple

En liten sneakpeak på dagens outfit. Körde på nya tröjan från Zara och en ärmlös skjorta från H&M eftersom att tröjan är kort i ärmarna. Dock måste jag nog hitta en ny då jag tycker denna skjorta är alldeles för lång.. Inte snyggt när det hänger över rumpan...matchade tröjan med ett par svarta jeans och ett par svarta glitter ballerina jag hade på jobbet.



Del Rio


Dessa må vara mina favorit skor efter mina ballerinor. Del rio sandalerna är de skönaste jag någonsin har gått i och längtar till våren så att jag kan använda dem! Köpte nyligen ett par nya på rean för några veckor sedan i grå spets! Hoppas att vi får in några snygga nu till våren i svart! Skulle vara bra att ha ett par som passar till det mesta!

Something new

Tröja- Zara, Boots- Ash
Var bara tvungen att springa in på Zara idag och köpa den pastell lila stickade tröjan som jag suktat efter och när jag såg den på Angelica Blick så fick det bli ett köp! Skorna är från butiken och kostar nu bara 450kr så det är bara att springa att köpa. Lite Isabel Marant stuk på dessa. Sköna var de också! 

Shirts

 
Något som jag verkligen vill uppdatera min garderob med är flera fina blusar och skjortor. Här ovan ser ni lite fina jag klippte ihop till ett fint kollage. Skulle främst behöva en vit, puderrosa och en svart. Passar så bra med att dra över en pullover när det blir lite kyligare ute. Om inte annat är det jäkligt snyggt!

Forever 21


Dessa fina örhängen köpte jag i London när jag var där i början av januari. Har dock inte hunnit använda dem än men hoppas kunna göra det snart när det kommer lite fräscha vår kläder man kan matcha med. Kostade väll runt 40kr eller något sånt skulle jag tippa på!



Pastell

Har hittat ett sånt jäkla underbart smycke och det andas Lanvin med knytbandet man knyter halsbandet med. Skulle passa perfekt i sommar! Är så sugen på de härliga våriga färgerna nu och alla fina nyheter som trillar in i butiken. Sen längtar jag till mina ballerina skor med och Del Rio sandalerna. Om man inte äger ett par tycker jag starkt att man ska göra!



What is in the dustbag?


Har gått och blivit en ägare till en Alexander Wang väska!! Om jag är nöjd. Välkommen till min växande väsk familj! Ska försöka få en bra bild på denna skönhet! Är ni också sugna så är det bara att springa förbi Nathalie Schuterman och fynda i butiken! Är ju 70% nu så det finns fina grejer för galna priser!

Valentino

Om jag blev smått förälskad när jag såg att vi hade fått in detta snygga halsband på jobbet! Skulle inte sitta fel i sommar
när man fått lite färg och med vita kläder, känns verkligen super fräscht!



The perfect one

Att få jobba med dessa märken är som en dröm, och kan inte säga att man inte blir sugen på att köpa någon av dessa ovan. Jag tror jag ska införskaffa mig en ny väska nu under våren. Har dock lite svårt att bestämma mig vilken och färg. Vill dock ha en neutral färg som funkar till det mesta. Svart eller grå lutar det nog åt, sen tror jag att det blir någon beige/rosa så jäkla underbar färg.

Craving- Vas

Jag har verkligen fått en dille på runda vaser och älskar den från Svenskt Tenn, dock ligger den kanske inte i min pris klass just nu + jag bor fortfarande hemma och användning av vaser på rummet är inte ofta. Men denna från Hemtex tycker jag verkligen var super fin och kostar 199kr. Så ska kolla på den imorgon och får lägga ner den i min lilla flytta hemifrån låda.Jag måste ju säga att man blir lite sugen på att flytta hemifrån snart.



RSS 2.0