CRAVINGS

Lite smått vill ha begär just nu..
Hörlurar från Frends, jag dör så snygga de är i Rosé guld! Skulle även vilja ha en power ring och denna från Swarovski skuller inte sitta fel. Att jag har velat ha en Balenciaga väska är ingen nyhet men när de kom in i mocka "Baby Daim" så vill man bara ha en i varje färg och jag som älskar ljusa färger skulle jag inte tacka nej till. En stor pälskrage, helst svart men den ovan är också fin. Det är så snyggt att matcha till en skinnjacka. Har även lästa att 1D parfym ska vara grym, så måste svänga förbi typ Kicks och kika. Har annars en miljon parfymer och splash så det är inte riktigt prio ett...
 
 

OOTD


Sjal- FWSS, Jacka- Zara, Kofta- Odd Molly, Top- Missguided, Jeans- Rag & Bone och stövlar från Hunters.

Har både hunnit med att jobba och träna idag, känner mig lite smått duktig eftersom jag övervägde att åka hem direkt efter jobbet men valde att gå in på sats och köra lite styrketräning!


Whole foods



En av många favoriter med resan är det ny öppnade Whole Foods i Richmond. Är så sjukt avis på syrran som har detta, finns så mycket grejer jag önskade jag hann att testa. Vi i Sverige är dåliga på att ha ställen som detta, älskar verkligen att gå runt i matbutiker utomlands och speciellt denna! Billigt var det med, hittade en stor favorit i juice baren. Det här med gröna smoothies och juicer har verkligen blivit min grej så mumsigt!!

HUNTER


Köpt nya gummistövlar idag, lyckades hitta fina som jag aldrig sett förut. De är lite mer stövlett liknande och har guldig logga istället för plast som är på alla andra, lite kul att sticka ut och inte ha det som precis alla andra har. Kostade ca 95pund så var inte så farligt!


Tillbaka i skolan!



Har inte börjat i skolan igen, dock är jag på besök i syrrans skola i London är typ som ett slott! Iallafall chillar på Starbucks tills hennes sista lektion slutar om typ 1 och en halv timma små segt. lyxigt att ha Starbucks i skolan! Sen ska vi in till London och shoppa gärnet! Är så taggad!!! 

Underbara höst!


Så underbar månad! Älskar att prassla runt bland de fina löven. Har även shoppat lite på jobbet, en super fin FWSS halsduk och ett par Rag & Bone jeans som jag måste visa senare! Har så svårt att hitta bra svarta jeans så hoppas att dessa kommer att hålla och inte tappa sin färg.


Eat your greens


Testade NK Blueberrys omtalade smoothie! Jäklar vad god den var även om priset kanske är att överdriva..


Simple


Så simpelt men ååh så fint! Farmor som gör silver smycken hade på sig detta idag och sa att jag ville ha ett likadant, och fick det hon hade på sig. Världens bästa! Påminner om de guldiga Saint Laurent smyckena vi har på jobbet. 


KÄK


Testade KÄK i helgen som öppnade i veckan i Hornstull! Deras HKB (håll käften burgare) är stans helt klart bästa! Det måste testas, har aldrig ätit en burgare så god innan, menar det verkligen! Petter och hans gäng levererade verkligen!!






RSS 2.0