Back to black


Photo: Me
Snyggaste svarta accessoarerna hittar ni hos Nathalie Schuterman! Älskar armbanden från Givechy och Eddie Borgo! 

New chandelier


Från H&M Home.
Kikat på dessa horn ett bra tag, köpte de sista på hm hornstull. Så nöjd! Nu ska jag fixa väggen vit, stringhyllan vit, tvbänk och nattduksbord och lite mysiga dekorationer.

KITTY FLATS


Äntligen! Bestämde mig för att köpa dessa söta ballerinorna efter mycket velande. Super sköna och snygga! Från Charlotte Olympia.

Cut cut


Då har man blivit korthårig - Mycket nöjd! 

Un Poco



Dinner last night! Åt en as grym middag igår med min kära vän Amanda. Vi testade Un Poco för första gången och jäklar vad gott det va! Åt tryffel x100. Tryffel risotto, tryffel pommes med tryffel mayo. Till efterätt delade vi på friterade Oreos - Dör vad gott det va!

Zara Knit

 
Asymetrisk Tröja - Zara
Såg denna as balla tröjan på deras hemsida, super snyggt med en bomulls skjorta under! Måste kika in denna i butik. 

Fall cravings

 
Stora stickade tröjor precis som denna från Alexander Wang. Kenzo skal - en favorit även denna säsong. Mansur Gavriel Bucket bag som jag förövrigt faktiskt beställt - men måste vänta tills nästa säsong, can't wait. Charlotte Olympia Cat flats, som jag tycker är super mysiga! Ett par Frame Garcon jeans, de snyggaste och bekvämaste boyfriend jeansen! Céline sunnies för soliga höstdagar och ett par härliga MiuMiu flats med strass framtill. YES PLEASE!

Keeper?


Behålla eller inte behålla, är den stora frågan. Såg den på några i stan pch tycker den är super snygg men vet inte om den är det på just mig. Kanske hittar finare liknande stickade? Åååh beslut beslut..

Val 2014


Då har man gjort sin medborgligaplikt! Jag tycker det är super viktigt att om man kan så ska man göra det. Röstar man inte kan man heller inte gnälla över vad resultatet blir. Super kul att äntligen få kunna göra detta!

Tweed skate


Hittade dessa snygga skor igår från Zara. 549kr. Helt rätt nu i höst, perfekt till jeans och en stickad tröja.

Pretty ballerinas


Dessa snygga flats gömde sig i en av mina dustbags mamma kom hem med. Grå/silver metallic. Bästa ballerinorna kommer garanterat från Tory Burch.

Tory Burch X2


Fick dessa två dustbags av mamma min  som kom hem från USA idag. Självklart är de inte utan innehåll. Så sjukt glad eftersom mina Tory Burch ballerina blev snodda i somras..



Christian Louboutin polish


Snyggare nagellack får man leta efter. Inte bara flaskan som får en att tappa hakan lite smått utan också att det är självaste Louboutin som är bakom dessa exklusiva nagellack. Skulle inte tacka nej till ett. Dessa ligger på 50$ så runt 300 svenska kronor. Saftigt för ett nagellack men vem skulle inte vilja ha dessa i sin samling?

Goyard

 
Sitter på Goyards hemsida och försöker designa en väska. Verkligen en jag skulle vilja ha och riktigt snyggt att göra den personlig med sina initsialer. Dock är det lite synd att man inte kan få tag på dessa väskor över internet, utan då skulle det betyda att jag måste åka dit och beställa och senare tillbaka för att hämta upp den. Sen är det så svårt att se hur färgerna blir i verkligheten på datorn. Definitivt en väska jag vill införskaffa mig. 

Miss Voon + Rice


Tog en liten AW med Amanda och Johanna efter jobbet på Miss Voon. Riktigt goda drinkar! Senare gick jag och syrran till Rice för en super god Kina buffé.

Inspiration

Fendi, Miumiu och Lanvin. 
Några av mina favorit märken denna höst. Jag bara dör lite smått när allt fint kommer till butiken. Det ska vara mycket stenar, pärlor, päls och fjädrar denna säsong. I färgerna puderrosa, vinrött och khaki grönt är så hett. Sen så funkar alltid beige, svart och grått som vanligt under denna säsong. Ovan ser ni lite favoriter just nu. Skulle inte banga på en Peekaboo och ett litet päls monster från Fendi - Love it!

Homemade sushi


Gårdagens middag - egengjord sushi



RSS 2.0