Party

Svårt att hitta den perfekta nyårs klänningen? kolla in Missguided för där har dom hur mycket som helst, massor med paljetter och spets. Det bästa är att allt är super billigt också! Har beställt där innan så kan verkligen rekomendera detta!
 

SNEAKERS

Klickade hem dessa godingar precis, från Nelly.com och kostade 499kr. Inte helt fel va? Vet precis vad jag ska bära dessa till, har velat ha ett par wedge sneakers men inte riktigt slagit till på några så nu tog jag mig i kragen och köpte dessa. Dimper väll ner i brevlådan någon gång nästa vecka om inte tidigare! 

NELLY

Allt ovan är från Nelly.com. Detta med stil.. Jag har så sjukt mycket olika stilar jag älskar den klassiska "Gant & Ralph Lauren" stilen, bohem och sen den lite mer "Swag" som alla kallar den. Jag har nog den mest blandade garderoben. Men jag älskar att kunna byta från att vara super gullig till lite mer edgy, älskar att ha på mig ett par jeans och en slapp tröja med en skinnjacka på och så simpelt det kan vara att få en bra outfit. Ska införskaffa mig ett par hörlurar och så vill jag ha Fanny Lyckmans höga sneakers (dock dem vita, så snygga) men är inte mycket för "fejkat" läder då jag alltid ångrar mig efter några veckors användning då de blir så sjukt fula. Just nu går jag nästan alltid runt med mina träningstights hahah köpte ett par super sköna från adiads som är mer leggings, kanske inte världens bästa för träning men riktigt mysiga. Är så sugen på att shoppa på internet, har hittat massor med fint överallt, prio är väll något till nyår men hittar inget som ingen annan kommer ha. 
 

Nike Dunk High

Alltså hur balla är inte dessa höga sneakers från Nike?! Älskar att det har blivit "inne" med att gå med sportiga skor, förutom att det är as snyggt så är det bra för fötterna. Vill även ha ett par Nike Air och ett par Free. Dock tycker jag dessa med högt skafft är mer mig om man ska ha dem till vardag. Skulle inte tacka nej till denna style, går att göra sina personliga på Nikes hemmsida vilket är as smart då man inte har lika som alla andra. 
 

Att träna

Det här med att träna, har ju börjat komma igång med min träning och har tränat 6 ggr en vecka men sen efter några veckor tappar jag suget och vill bara sitta hemma och så går det runt så här i en dum cirkel. Behöver den där pushen och viljan igen. Bilden ovan var tagen förra sommaren då jag vägde som minst och trivdes som bara den, dock har jag fått de där extra kärlekskilona efter jag blev ihop med min pojkvän. Skyller inte på det men svårt att inte vilja äta den där kakan när han gör det eller dricka coca cola som jag förövrigt aldrig drack innan men nu är jag lite halvbesatt. Försöker få inspiration från Instagram och bloggare men det hjälper inte riktigt så måste försöka ta mig i kragen och börja träna igen som jag gjorde innan och inte nog med det ändra mina kostvanor till det jag hade. Bort med onödigt socker (läsk,godis,bullar, choklad you name it). Kommer bli svårt med allt julbak men ska FAN klara det!
 

Inspiration

Något jag verkligen vill göra är att göra om mitt rum som jag har hos pappa. Hittat massor med fint på H&M Home som ni kan se ovan, älskar koppar trenden som är just nu. Har även hittat grejer på Zara Home som har saker to die for och då skojjar jag inte. Måste införskaffa mig deras annanas lampa som alla jag berättat för tycker låter skumt men den är så sjukt fin. Tänkte faktiskt passa på någon dag att gå på söder för att kanske hitta de där guldklimparna ingen annan vill ha då vi faktiskt har sjukt många butiker som kan ha riktigt häftiga grejer. Är så sjukt taggad! Ska fixa en egen sänggavel också, måste bara få hjälp av pappa så ska det nog gå. 
 
 

Friday

 
 
Min fredag i bilder! Kvällens outfit bestod av min favorit från Kenzo och mitt senaste tillskott från Balenciaga! Tog drinkar på Fridays för att fira min fina vän Amanda samtidigt som vi kollade matchen! Spelade ingen till för mig vem som vann, Portugal har ju en stor plats i mitt hjärta, som ett andra hem! 
 

05 November



Har inte varit så bra med uppdatering, har inte jobbat så mycket de senaste 2 veckorna så har passat på att komma igång med min träning och det känns så bra! Ser redan små resultat och jag börjar gå tillbaka till kroppen jag haft innan.. Har varit så onyttig detta år, man får lite ångest! Men det gör mig bara mer motiverad och ska träna 5 ggr i veckan har jag tänkt och äta rätt! #Beach2014



RSS 2.0